Listen
   With Your
       Heart

Over Oreade Music

Oreade Music begon in 1986 in Eindhoven met het importeren van muziek voor ontspanning en meditatie.
Tijdens de afgelopen 30 jaar is ons assortiment steeds breder en gevarieerder geworden. In de beginjaren werd de muziek hoofdzakelijk gebruikt voor ontspanning in het algemeen of meditatie, maar de laatste jaren is de muziek steeds specialistischer geworden. Wij hebben muziek ter ondersteuning van aromatherapie, massage, chakra’s, feng shui, reiki, tai chi en yoga en zijn gespecialiseerd in (Oosterse en Westerse) mantra’s en natuurgeluiden.

In een snel veranderende wereld is het ons gelukt om een gevarieerd aanbod op te bouwen en te onderhouden van ontspannende en opbeurende muziek van hoge kwaliteit die velen inspireert en een toevluchtsoord biedt in onze steeds drukkere levens. Naast fysieke cd’s kun je onze catalogus ook vinden op streaming diensten als Spotify en iTunes.

We hebben Listen with your Heart als slagzin gekozen omdat we het belangrijk vinden dat je tijd voor jezelf maakt in de hectiek van deze tijd en dat je met behulp van onze muziek je hart open stelt en rust vindt.

Tip

Naast onze core business muziek verkopen we handgemaakte, duurzame producten die fijn zijn voor de mens en vervaardigd met respect voor onze planeet. 

Yours Naturally

Handgemaakte vegan geurkaarsen en geurstokjes op basis van natuurlijke ingredienten zonder chemische toevoegingen. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled glas en karton en alle producten zijn GMO- en dierproefvrij. Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze website www.yoursnaturally.nl

 

Just Slate & Naturally Med

Duurzame, leistenen en olijfhouten producten voor in de keuken en op tafel. Deze prachtige producten worden met de hand gemaakt in Schotland en Tunesie. Neem eens een kijkje op ons website www.justslate.nl